Jäin kaksi vuotta sitten leskeksi ja sen jälkeen

Nimi:

miinajahaukku

Ikä:

60

Pidätkö minusta!

Lähetä hänelle viesti

miinajahaukku(60) Kirjoittaa:

Jäin kaksi vuotta sitten leskeksi ja sen jälkeen minä en ole viettänyt aikaa kenenkään miespuolisen olennon kanssa. Koira löytyy jonka kanssa viettelen vapaa-aikaa luonnossa liikkuen ja mökkeillen. Nyt on tullut aika etsiä mies joka voisi viettää aikaa kanssani satunaisesti ja ehkä joskus sitten ihan vakituisestikin jos meillä on kivaa yhdessä.

Olen vähän kummallista kautta Suomeen päätynyt nainen, mutta täällä olen kasvanut ja viettänyt elämäni. Aviomiestä tai asuinkumppania en ole heti etsimässä, vaan mukavaa ystävää, miestä, jonka olkapäähän turvautua. Olen itsenäinen ominavuin selviytyjä ja avoimin mielin täällä. Anaali seksiä ei myöskään sovi kaikille, mutta nautin siitä silloin tällöin.

Tämä profiili vastaa:

Haluatko seksiä miinajahaukku kanssa?

Klikkaa tästä jutellaksesi!

Kirjaudu nyt ilmaiseksi!

Kirjautumiseen tarvitset vain toimvan sähköpostin.

Etsitkö seksikontaktia alueellasi?

Kirjaudu nyt rajoittamattomaan pääsyyn

aRekisteröidy nyt saadaksesi välittömän ilmaisen pääsyn sivustolle SITENAME. Rekisteröitymällä et saa vain täydet käyttöoikeudet jokaiseen profiiliin, vaan avaat myös mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa rajoittamattoman määrän viestejä kuumimmille jäsenille. Aloittaaksesi tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen

Haluatko seksiä miinajahaukku kanssa?
Klikkaa tästä ja ota yhteyttä!

Uusimmat jäsenet etsivät seksi kontaktia